Post by fensgelnifinca on Mar 8, 2022 4:28:11 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Rick and Morty: Pocket Mortys IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ hileler sınırsız dayanıklılık ▞▞▞
▞▞▞ Rick and Morty: Pocket Mortys 2022 version ▞▞▞
Pocket Mortys 模擬 atk
Bu oyunu eskiden hep oynardım ama şimdi yeni bir tabletim var ve aynı marka. Ve yüklenmiyor bile
Oyunu şu ana kadar beğendim, ancak birkaç kez yükleme ekranında takılı kaldım (uygulamayı kapatmayı denedim, durmaya zorladım, telefonu yeniden başlattım) ve bana sadece ölümlü gerçekleri gösterecekti. İlk defa kendi kendine gitti, bu sefer bilmiyorum. oynayamam. Kaldırmayı ve yeniden yüklemeyi deneyeceğim ve umarım herhangi bir ilerlemeyi kaybetmem. Çünkü cebimdeki ilerleme, evrenimdeki en önemli şey.
Harika bir oyun, kesinlikle onu seviyorum. Geliştiricilere haber vermek istiyorum, oyunu yeniden indirdim ve 2 oyun kaydı arasında bir seçenek buldum. Yeniden başlatmayı denemek istiyorum ama istemesem de kaydetmeyi seçersem bir dakikalığına yükleniyor ama sonra kaydetme seçeneklerine geri dönüyor
Daha fazla şey eklerseniz, bir toplamayla savaşmayın, ancak oyuncuların aktif olarak oynayabilmesi için arcade oyunları veya görevler koymaya başlayabilir veya haritayı biraz daha genişletmek veya farklı tatiller için haritayı değiştirmek gibi olaylar sadece isteyen oyuncular için bir şeydir. daha fazla . Bunun yanında oyununuzu çok seviyorum tbh için çok para harcıyorum. Harika çalışmaya devam edin, oyununuzu çok seviyorum
Yıllar önce yapılan bir güncellemeden bu yana iyi bilinen, sabit, sabit olmayan, yükleme ekranı hatalarına sahip PITA uygulaması. Oyun * iyiydi * (önceki sahipleriyle) ancak erişim artık birçok android cihazda nadirdir. Daha güvenilir bir şey için paranızı saklayın. Cep boyutunda eller? [şarkı söylüyor] "bir ya da iki cep seçmeleri gerekiyor".
Oyunu oynamak için yükleme sayfasını geçemiyorum.
Yüklen çok kötü yorum için teşekkür ederim ama değil ben boyut ve yanıt bekliyorum
Oyunu kişisel olarak seviyorum. Size 5 yıldız vermekte zorlanıyorum. Oyunu açmayı denedim ve beni bir yükleme ekranına koydum. Arka fonda bir Morty kafasıydı. Oyunu çok seviyorum ve 2 yıldır oynuyorum. Bu sorunu ilk kez yaşamıyorum. Bu yüzden defalarca yeniden başlatmak zorunda kaldım. Çalışan tek çözüm oyunu kaldırmaktır. Ancak yeniden yükledikten sonra tüm ilerlemeniz gitti. Görünüşe göre bu sorunu yaşayan tek ben değilim.
Pocket Mortys Simulation tjkp
Çok eğlenceli bir oyun sadece bazı sorunları var. Tüm verilerimi sildiği ve desteğin bana yardımcı olduğu ancak yanıt vermeyi bıraktığı bir sorun yaşadım. Birkaç hafta sürdü ama en azından satın alımlarımı iade ettiler. Yine de ne yazık ki baştan başlamak zorunda kaldım ve tüm Morty'lerimi kaybettim. Buggy olmasına rağmen yine de iyi bir oyun.
Rick and Morty: Pocket Mortys הדמיה fih
Oyun genel olarak fena değil, ancak para ödemezseniz veya düzinelerce video izlemezseniz kolayca takılıp kalıyorsunuz, savaşlar çok basit, işler çok pahalı, eğitim kampı çok düşük deneyim veriyor ve son olarak, çok oyunculu eksik objektif ve çeşitlidir. Yapabileceğin tek şey diğer oyuncularla veya vahşi Morty'lerle savaşmak. Umarım bu yapıcı bir geri bildirim olarak alınır. Oyunu gerçekten seviyorum.
Rick and Morty: Pocket Mortys உருவகப்படுத்துதல் pvo
Oyunun kendisi harika bir fikir. Seslendirme şovdan doğru ve diyalog çok iyi yazılmış. Maalesef dengeleme acımasız. İlk Konsey üyesiyle (spoiler yok) dövüştükten sonra başka bir dünyaya gidiyor ve bir eğitmenle dövüşüyorsunuz. Bu eğitmen, her seferinde Morty'lerinizi tam anlamıyla bir kez vurabilen Epik düzeyde bir morty'ye sahiptir. Yalnızca bu saldırıyı kullanır ve eğer şanslıysanız HP'nizin yalnızca yarısını alır. Dövüşü kazanmak tamamen şanstır. Bu 20 dakika içinde. Bir sonraki BOSS bir zayıflıktır.
oyun cihazı kuramıyorum. cihazın adı ve modeli: vestel venüs v3 5570
Bu oyunla ilgili iyi olan tek şey, karakterlerin diğer her şeyin basit bir Pokemon soygunu olması ve öğreticiden çıkma seçeneği olmayan bu sinir bozucu derecede uzun öğretici var.
sıkıcı ve berbat
Bence oyun çok kötü çünkü açılmıyor yeni yükledim kullanıma açılmadı yükleniyor
Çevrimiçi kısımda oynarken, insanlar dövüş çukuruna gittiklerinde bunu daha adil hale getirmelisiniz ve seviye 24 morty'li bir kişiyi seviye 60 morty'li insanlara karşı koymamalısınız, çevrimdışı kampanya eğlencelidir Onu yendim ve çevrimiçi oynadım ki aynı zamanda eğlenceli ama tek düşüş dövüş çukuru
woah sana yeni yıl için 5 yıldız veriyorum ve o oyun 2022 için mutlu yıllar
Bu oyunu bile indiremiyoruz. Tüm bu gereksiz değişikliklerle o kadar çok hata eklediler ki, indirmeyecekler bile. Benim cihazım olduğunu düşündüm. Hayır. fabrika ayarlarına sıfırladım. Yine de indirmedi. İndirilen oyun olsaydı, tüm bu bilgilerin çoğu buna değecekti ama olmadı. Pocket Morty, gezegen sana bağlı. Bizi hayal kırıklığına uğratma.
Bu oyunu çok sevdim ama ne yazık ki iyi bir şekilde yedeklenmiyor. Elbette bir Google oyun hesabına bağladım ve telefon değiştirdiğimde yedeklenmesi gereken çok fazla ilerleme kaybettim. O kadar yıkıcıydı ki bundan sonra oynamaya devam edemedim. aylarca çalışmayı kaybettim
Bu oyunu bir süre oynadım, telefonları değiştirdim ve şimdi tasarrufumu kurtarmak için giriş yapamıyorum. Çok kötü. Oldukça eğlenceli bir oyundu. *Düzenle* müşteri desteği, kaydetme dosyalarımın kurtarılmasında bana yol gösterebildi. Bunu yansıtmak için puanımı güncelledim.
Oyun güzel ama çok atıyor 1 yıldızı o göz kırmam
Tek oyunculu modda 40. seviyeye çıkana kadar oyunun çok iyi yapıldığını düşündüm, sonra çok oyunculu deneyeceğimi düşündüm ve tamamen baştan başlamak zorunda kaldım. Tek oyunculudan çoklu oyuncuya geçiş yapabileceğiniz söylendi. Doğru değil. Bir oyun içi bildirim ideal olacaktır. Oyun oynamıyormuş gibi görünen insanlar tarafından yapılan bir oyundur.
Oyun harika ama nadirdir, her yüklediğimde oynuyorum, bana tasarruf seçme seçenekleri sunuyorum, birini seçiyorum, sonra kaydetme ekranına geri dönüyor
Oyun da ENGLISH yok güzel ama korkunçlu
inmiyor
oynamama izin vermeyecek. Kapatmaya devam ediyor. Pes ediyorum!! Oyunu yapmak için çok zaman harcadıklarına eminim. Sadece düzeltilmesini istedim....gerçekten!!!
Oyun zaten çok çok şiddetli bir video animasyon dizisinin oyunu için ayrı bir sevgi besliyorum oyunu oyuna eğlenceli bir araya getiriyorsunuz. onu değiştirirseniz sevinirim.
Oyun yükleniyor sonra hata çok bıktım artıkya yeter
"Birden çok kayıt bulundu" ekranında takılıp kalana kadar oyunu sevdim. Son on beş dakikadır en son kaydetmeye tıklıyorum ama hala oynamama izin vermiyor. Bu can sıkıcı lütfen yardım edin. oynamaya devam etmek istiyorum.
Çok güzel oyun tek sorun yükleme ekranı gerçekten can sıkıcı hiç bitmiyor gibi 34 dakika bekledim hala duruyor Yükleniyor hatayı düzeltirseniz seviniriz
Yüklenmiyor / Oyunu indiremiyorum
yarım saat web sitesi hala açılmıyor ve türkçe dil neden yok
Bana yüklenmiyor!!!!!!!😠😠😠😠
Yetişkin yüzme oyunları umarım çok memnun olmadığımı biliyorsundur. Oyununuzda insanların oyununuza erişmesine ve oynamasına izin vermeyen bir hata var. Bu oyuna sadece boşa gitmesin diye para harcadım. Bütün bu insanlar onun hakkında inceleme yapıyor ve siz düzeltmiyorsunuz. Düzeltilene ve tekrar oynayabilene kadar bu oyunu bir arkadaşıma veya akrabama tavsiye etmeyeceğim çünkü günün sonunda, ihmal edilmiş ve hala ihmal edilen bir oyun hatası yüzünden vaktim boşa gitti.
Bu oyunu gerçekten seviyorum, ancak daha iyi bir puan vermem için çok fazla oyun kırma hatası var. Şimdiye kadar iki arıza yaşadım. İlki, üçü arızayı kurtarır. Oyunu her açtığımda beni bir kayıt listesine götürüyor. En son kaydetmeye tıkladığımda beni oyuna götürmeden aynı listeye geri gönderiyor. Aynı kaydetme dosyasına bir süre tıklarsanız, sonunda oyunu normal şekilde açacaksınız ya da sadece çökecek. Arıza 2 için yer kalmadı
Bunun Google hatası olabileceğini düşünmeme rağmen başlamıyor mu? En üstte Games Play'e bağlanılıyor diyor ve yüklenmiyor, yeşil daire dönmeye devam ediyor. Yardım? Güncelleme: Yanıtınız için teşekkür ederiz, Google Play Oyunlar uygulamamın buna bağlanamamasıyla ilgili bir sorundu. Düzelttik ve şimdi nihayet oyunu deneyecek!
銀河歷險記3 (Samorost 3) Demo 冒險 gscb
Meh