(Android) Stylist Girl: Make Me Fabulous apkrāptu koda ģeneratora atslēgas
Mar 8, 2022 4:22:02 GMT -5
Post by fensgelnifinca on Mar 8, 2022 4:22:02 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Stylist Girl: Make Me Fabulous IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ apkrāptu koda ģeneratora atslēgas ▞▞▞
▞▞▞ Stylist Girl: Make Me Fabulous 2022 version ▞▞▞
Tā ir tik skaista spēle, tāpat kā tās nosaukums. Tajā ir milzīgi veikali un skaistas kleitas. Spēles daļas kontrolei ir nepieciešams neliels uzlabojums, jo ir tik daudz reklāmu, taču tā ir jauka spēle. LABAS PŪLES..😍😘
Man patīk ļoti jauka spēle, un izvelciet visas kleitas, lūdzu, noņemiet mobilos datus, tur nebūs reklāmu
Coco spēles spēle ir ļoti forša. Es spēlēju visas coco spēles, un visas ir foršas, taču dažas lietas ir bloķētas, tāpēc ir nepieciešams atbloķēt visas spēles lietas. Bez šī visa spēle ir interesanta.
Šī spēle ir ļoti jauka
labi lang. mana vienīgā problēma ir tā, ka ir tik daudz bloķēšanas vienumu...
Lielākā daļa lietu ir bloķētas, kas padara spēli garlaicīgu, jo jums nav daudz iespēju
Šī spēle ir jauka, bet viena problēma ir tā, ka pēc 15 sekundēm reklāmas parādās, ja tās nebūtu, es piešķirtu 5 zvaigznes
Russian for Beginners: LinDuo HD Oktatójátékok sykc
pārtrauciet tik daudz reklāmu spēlē..mums ir interese spēlēt spēli, nevis redzēt reklāmas tik daudz laika..tas ir ļoti ļoti kairinoši!
Lejupielādēts, jo domāju, ka manai draudzenei tas patiks, un, tiklīdz es to atvēru pirmo reizi, tā atskaņoja 30 sekunžu videoreklāmu. Pat nav laipni gaidīti spēlē. Slikta prakse, tāpēc nekavējoties atinstalēja.
Stylist Girl: Make Me Fabulous Casual obsq
Šī spēle bija pretīga. Bet tas bija mazs ideāls. Es domāju, ka tas bija ideāls
Pārāk daudz sludinājumu, un viss ir tik dārgs
Ell!
tas iestrēgst pat pirms atskaņošanas, tas iziet no lietotnes, saņem dažas izmaiņas, un tas mani tik ļoti kairina, un tas ir tik kaitinoši, jo tas pazūd no lietotnes, un es jūtos tik īgna
Es to tikko lejupielādēju, un jāsaka, ka man tas patika, bet kāpēc gandrīz viss ir bloķēts, es esmu neapmierināts ar to, kā tas viss ir bloķēts. Lūdzu, atrodiet risinājumu, jo es pat ieslēdzu datu savienojumu, taču tas joprojām ir bloķēts. Ja jūs neizlabosit kļūdas, es to atinstalēšu
Labi, labi, bet dažiem veikaliem ir jāmaksā, un 2. problēma: tajā ir daudz reklāmu, lūdzu, noņemiet to
šī spēle ir lieliska, mana mode ir lieliska, tie ir apģērbi bez maksas, un dod jums pietiekami daudz naudas, lai iegādātos lietas, es neticu savām acīm, esmu pirmajā vietā, man patīk šī spēle
Starp tiem ir daudz papildinājumu
Diezgan jautri un viegli spēlējami ar pareizu grafiku Jebkurā gadījumā iesaku cilvēkiem, kam patīk dizains un mode. Samērā jautri cilvēkiem, kuriem dizains nepatīk tik ļoti kā citiem. bet viss ir aizslēgts, jebkurā gadījumā tas ir tikai mans viedoklis
Tā ir labākā spēle pasaulē, un man tā patika, modeļi ir labi, un, ja salīdzināšu to iepirkšanās centra meitene, es izvēlēšos šo, reklāmām vajadzētu būt mazāk
Spēle nav tik laba, jo, sasniedzot līmeni, jums ir jābalso, ja izvēlaties nepareizo, jūs sabojājat
Sveiki...... Es ļoti izbaudīju šo spēli, jo esmu to jau spēlējis, un atkal es lejupielādēju lietotni un spēlēju to. Man patika šī spēle, bet kāpēc jūs neatbloķējat visu kā citās spēlēs, viņi atbloķē līmeņus😒😒?? Bet šajā gadījumā es gribētu teikt, ka es ļoooooooooīju spēli........😇😇 Tā turpināt COCO Play...... 😎😎😎
Lieliski, lai gan tas bija lēns un lielākā daļa preču bija bloķēta
Tish spēle ir ļoti laba, bet vienīgais, ka mēs nevaram krāsot matus un valkāt rotaslietas un citus rotājumus utt. Citādi es liktu pieci ☺
Lieliska lietotne, taču man ir neliela problēma, jo tā katru brīdi sasalst
Spēle nebūtu tik slikta, ja nebūtu jāskatās reklāma, lai visu izdarītu.... un kā var mainīt iemiesojumu krāsu?!?
Tā ir laba spēle, taču mums ir dažas lietas, kas ir bloķētas grimā, frizētavā utt
Stylist Girl: Make Me Fabulous Santai uwg
man patīk šī spēle, jo jūs varat ģērbt dažādas meitenes, bet trūkums ir tas, ka jums ir jābūt daudz naudas, lai iegādātos kosmētikas kleitas un apavus
Tas ir jauki, bet daudzas lietas ir bloķētas
Ļoti vīlies pēc super stilista spēlēšanas. Spēle ir ļoti mulsinoša.
stilists
Šī spēle ir tik jautra, man ļoti patīk tas, ka tev ir tik daudz klientu un tev var uzdāvināt dāvanas Vienīgais, ka lietas jāpērk ar monētām, tāpēc es tai piešķiru 💖💖💖💖💖
Laba lietotne, taču problēma ir tā, ka pārsvarā lietas ir bloķētas
Es domāju, ka ir daudz problēmu, piemēram, matu krāsas un jwelrris citas problēmas. Tātad.......šī nav ideāla spēle
tā ir ļoti laba spēle, man patīk spēlēt šo spēli, bet dažām lietām mums ir jāskatās reklāmas, lai es justos kaitinoša
Tas ir sūdīgi, tā ir ļoti atkarību izraisoša spēle, bet kaitinoša, kad man patīk nopirkt visas drēbes, tās slēdzene un tā ir nepieciešama, lai iegādātos pilno versiju
Tas ir patiešām sauss un bez līmeņiem jāturpina spēlēt ......gandrīz visi sīkumi ir bloķēti, un tas ir patiešām kaitinoši ... jums ir jāizmanto dati, lai izmantotu dem un den, lai atbloķētu dem, ir jāizmanto reāla nauda
Stylist Girl: Make Me Fabulous Boshqalar fppg
sliktākais pieteikums, reklāmu pārāk daudz, ļoti slikta. Es spēlēju 2 dienas tikai atinstalēju pēc 2 dienām, laika izšķiešana!
forša spēle Vai jums patīk?
Tā nav labākā spēle, jo tā visu laiku traucas, tāpēc tā nav tik lieliska.😑
Man patika spēle, un es būtu devusi 10 zvaigznes, bet tas, kas man lika zemāku vērtējumu, ir tas, ka nevarēju spēlēt pilno versiju un piekļūt visam spēles saturam😕😯😧 .. Būtu arī jauki, ja jums būtu iespēja tērzēt ar citiem spēlētāji ja vēlies!!
Tas ir lieliski, ja cilvēks uzzina, kā ģērbties, es mīlu šo spēli