Post by prombeltacase on Mar 7, 2022 3:45:24 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Robbery Bob - King of Sneak ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Robbery Bob - King of Sneak IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ mod več virov ▞▞▞
▞▞▞ Robbery Bob - King of Sneak 2022 version ▞▞▞
Robbery Bob - King of Sneak Akció kvc
Zato tej igri dajem 1 zvezdico, ker Robber Bob 2 ni isti, je ropar Bob, to verjetno prvi ropar Bob, ropar Bob 2 ima boljšo grafiko in ima boljšo zgodbo, kjer Robert Bob beži od policaji, ker vedo, da vedo, da je ropar in je najbolj iskani ropar ravni so boljše to je vse
Imel sem to igro pred približno 1-2 leti, bila je 100% popolna, zdaj je nisem mogel niti vnesti besede so prevelike, ne morete prebrati ali se dotakniti ničesar, kar pomeni, da ste pravkar naredili popolno igro preveč smeti
V telefonu ne morem igrati roparja Boba 2. Ne vidim roparja Boba 2 v Googlu Play
Všeč mi je bila ta igra, vendar se je ta 4 poglavja zaklenila, zakaj in sem odprl vsa poglavja.
To je odlična igra in sem jo igral, ko sem bil mlajši. Čeprav sem dobil zamenjavo s Pubg Wildrift Gta V itd. Ampak sem prišel bsck samo oceniti to igro in dokončal sem tudi drugi del. Iskal sem igro pod proračunom 30 dolarjev, ki jo lahko prenesem iz trgovine Play in sem jo po sreči našel.
Namestim ga znova in znova, vendar se ne odpre igra pokaži mi d e c a prenesem jo, ko sem star 7 let, potem nimam takšnih težav, zdaj pa je toliko težav. Všeč mi je ta igra, vendar ne zdaj
Zelo dobra igra, vendar je zadnja stopnja 2. poglavja 1 zelo težka
Robbery Bob - King of Sneak פעולה ezgi
Ta igra je izjemno pomembna, ker. In najboljša stvar je oblaček z govorom?
Vau, lepa igra, všeč mi je ta igra, super, ampak igra je videla v rwalu denar so dali majhno ceno za eno stvar, ki jo prosim izboljšaj
Ta igra je super, vendar ko sem to izbrisal in jo znova namestil, ne bo prišla od prve stopnje naprej, prihajala bo od dodatne stopnje naprej in tudi imaš novo funkcijo, da zapor ta raven ne bo odprt, izboljšaj to
Razlog, zakaj mu dajem samo 3 zvezdice, je zato, ker nima drugih kostumov in bi moral ponoviti na nivoju, da odkleneš še enega...ai ai ai
Všeč mi je ta igra, vendar sem dal nekaj zvezdic pri oceni, ker je pretežka
Robbery Bob - King of Sneak – Aplikacije v Googlu Play
To je super igra.....res mi je bila všeč...ampak nekatere ravni so težke...
Prosim več iger Robbery Bob 3 🙏 Ilove Robbery Bob 3 3d ☹️ grafika
Kaj je igra zanimiva in zabavna #ljubim jo
Zelo lepa in zelo preprosta igra, vendar je njen drugi del zelo težak in zelo slab, zato dajem 2 zvezdici
Küüül füüül noro
kullll
Více informací a novinek najdeš na našem blogu teenwolf.blog.cz/"
Všeč mi je ta igra. Vendar je treba odpraviti težavo. Potrebujem več gumbov za nadzor Boba. Torej, dodajte več gumbov v igri, ko pride posodobitev.
To je tako razburljivo. Jaz ♡ to igro.
Robbery Bob - King of Sneak მძაფრსიუჟეტიანი wit
Igra mi je všeč, vendar je preveč oglasov. Razlog, zakaj mi je všeč je, ker je zelo edinstven in zabaven!!!!!
Dobil sem oglas takoj po vadnici. Takojšnja odstranitev
To je najboljša igra, ki sem jo kdaj igral, in najbolj všeč mi je, da je brez povezave... To je najboljša, za kar se želim zahvaliti, da sem naredil to igro...
Dobra grafika igre je tudi dobra, vendar omejene ravni želijo več ravni
Grafika ni dobra. Izboljšajte grafiko prosim!
Super igra je. Pa se ima ma velk levelov.
Igra je lepa in zanimiva. Ima veliko dobre kakovosti.
Robbery Bob アクション wyri
Ta igra je neverjetna...In posebnost te igre je, da ima veliko stopenj in je brezplačna....Ta igra mi je tako všeč.....Hvala, ker ste naredili to igro...Mislim, da bi morali tudi vi igraj in uživaj v tej igri.......😇😇😇😍😘
ker je igra zelo lepa, vendar obesite za mobilni telefon
1,2,3,6,8, ta raven je zelo enostavna in 20,29,40 ta raven ni lahka težko in ne končajte, potem pa ne lezite😕
Zelo dobra igra, vendar obstaja problem pri vodenju Boba, zato nadaljujte in rešite to težavo
Najboljša igra na svetu
Dancing Race সংগীত yhz
Všeč mi je ta igra, zelo zadovoljiva, čeprav sem mislil, da če odklenete vse stopnje, boste lahko igrali Robbery Bob 2, vendar izgleda, da je bila to potegavščina, da sem jo moral naložiti z malo podatkov, ki jih imam, a vseeno je lepa igra.
Ocenil sem samo 2 bcoz, ta igra je zelo zelo težka in težka kot Robbery Bob 2.. Ime ji je kot Robbery Bob 2 - DOUBLE TROUBLE... toda prva različica igre je, zame, dvojne težave in druga različica je super enostavna....!
To ni tako slabo, vendar je to igro malo težko igrati pol zvezdice za to igro
To je dobra igra, vendar ne bo rešila mojega napredka in številnim oglasom ji dajem 3 zvezdice.
Ima napake, poiščite in odpravite težavo, mislim, da je kul igra, vendar me zelo vznemirja
Ta igra je tako kul, da ne morem ven notri, mogoče me je strah, včasih grem tako hitro, včasih sem res T-T, da sem bil jezen, ampak včasih je bruh- stari v drugem delu tako težko! V mojem! Tako težko je moj brat popoln! Ampak moj pff nikoli ( - _ - ) ne more ven včasih b*cht heheh bye~~
Res vrhunska igra ... Ima različne ravni, ki se nam zdijo zahtevna in prijetna
Igra Robbery Bob zelo zelo slaba igra
To je zelo zanimiva igra, vendar ne morem preseči zadnje napredne stopnje
Ena izmed najbolsih iger je .kkkkkuuuuulllll
Dajem ji tri zvezdice, ker je igra zelo dobra, vendar so oglasi nadležni
Igra je vse v redu, mi daje spomine, saj je bila to ena mojih prvih iger, ki sem jih igral, zato jo priporočam mnogim osebam
Včasih zaostaja in je zabavno Igra je v redu, vendar resnično zaostaja
Zelo lepa igra, a tretja sezona je zelo težka😐
Naložite Granny: Chapter Two 1.1.9 APK Android com.dvloper ...