Post by prombeltacase on Mar 7, 2022 3:42:23 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Adventure Reborn: بازی داستانی ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Adventure Reborn: بازی داستانی IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ کریستال های glitch کد تقلب ▞▞▞
▞▞▞ Adventure Reborn: بازی داستانی 2022 version ▞▞▞
این بازی را انجام نده آنها فقط تا حدی آن را به پایان رساندند و شمارش معکوس برای زمان "به روز رسانی" بازی دارند که به نظر نوعی دروغ/کلاهبرداری است زیرا هر 25 روز یکبار بازنشانی می شود. این استودیو توسعه دهنده باید از خود خجالت بکشد. واضح است که بسیاری از بررسی های 5 ستاره ربات/جعلی نیز وجود دارد.
این یک بازی مدل داستانی بسیار خوب است
خوب
معرفی بهترین بازی های استراتژیک آیفون و آیپد | سری دوم
PS5 XBSX. 20 آبان 1400
من داستان و گرافیک را دوست دارم.
Escape Mysteries – ماجراجویی رمزآلود نامی از یک ... بازی Adventure Escape Mysteries این است که ماجراها و داستان های این
Adventure Reborn: περιπέτεια Περιπέτεια iqz
عاشق هنر و شخصیت ها. بازی عالی نمی تواند منتظر بیشتر باشد.
سرگرم کننده
این بازی یک اثر اکشن ماجراجویی است که به طور کامل روی بخش کوآپ و همکاری دونفره تمرکز دارد و تنها به همین صورت قابل تجربه است. بازی داستان دو زندانی به
خارق العاده. من عاشق داستان های بقا در آینده هستم. داستان خیلی خوب گفته شده
من عاشق سبک آینده نگر هستم و داستان طراحی بسیار جالب است. صداگذاری عالی و طبیعی است. پازل ها سرگرم کننده هستند. بازی 10\10.
بایگانیهای دوبله فارسی - صفحه 2 از 107 - آتامووی
Township Casual txf
وای این بازی عالیه..! گرافیک شگفت انگیز و داستان بسیار پرجزئیات.. و میتونید به صورت آفلاین بازی کنید.. بازی عالی.. امیدوارم بیشتر در این بازی ببینم.. Devs.. 👍👍👍
Complete Edition بازی در سبک اکشن و ماجراجویی است
درگیر کننده
Complete Edition بازی در سبک اکشن و ماجراجویی است که توسط ... بازی داستان دخترکی جوان را روایت میکند که زندگی عجیبی را تجربه میکند و به علت
بازی خوبیه
نکات رایگان، گرافیک خوب، خط داستانی خوب را اضافه کنید، اما هنوز هم این بازی خیلی خوب است. من واقعا قدردانی می کنم.
Adventure Reborn: story game Pustolovske igre lmvv
نقطه کوچک بزرگ و کلیک کنید. گرافیک خوب موضوع را دوست دارم.
اکنون شما باید در نقش این سه شخصیت و در مراحل و مأموریت های گوناگون، به سراغ نابود کردن دشمنان زیادی بروید. حالا قهرمانان داستان ما دشمنان بزرگی دارند که اگر به
خوبه 😊😊
خیلی عالی
بازی خوبی برای گذراندن زمان با کیفیت برای بازی کردن
من این بازی را دوست دارم و دوست دارم. حالا بازی های بیشتری به من بده 😀. منتظرتون هستم👀
Sift Heads. داستان این بازی در دنیایی که فقط از رنگ های مشکی و خاکستری و قرمز تشکیل شده است اتفاق می افتد. شما در
این یک بازی عالی است، اما فقط چند سطح است، پس باید بازی کامل را بخرید، که ناراحت کننده است 😭
داستان بازی Fallout Shelter پس از یک حادثه هسته ای اتفاق می افتد. زمین دیگر مانند گذشته نیست و دیگر انسانها دیگر نمی توانند مانند گذشته در
عالی
گرافیک بسیار زیبا بازی خوبی دارد
6 din ke baad 5 دقیقه به روز رسانی بسیار ناامید
لعنتی چیزهای خوب، فقط آنقدر سخت است که شما را وادار به فکر کردن و استدلال کند، اما نه آنقدر سخت که باعث شود تسلیم شوید. اوه، و بله رابط کاربری و گرافیک درجه یک هستند. آن را دریافت کنید و تمام بازی های دیگری که آنها می سازند. RonB
دانلود Sift Heads – Reborn 1.2.100 – بازی اکشن-ماجرایی “کله ...
خوب است، اما ناتمام است - من آماده نبودم که ناگهان متوقف شود.
ماهها صبورانه منتظر بهروزرسانی و در نهایت حذف نصب شد، زیرا به نظر نمیرسید در این مرحله بهروزرسانی شوند. دوباره دانلود کردم و سعی کردم خریدهایم را بازیابی کنم (قبلاً کل بازی را قبل از جدیدترین آپدیت خریداری کرده بودم) اما ظاهراً باید دوباره بازی را بخرم؟ به هیچ وجه مرد شما برای یک بازی دو بار پول من را دریافت نمی کنید. برای اولین بار به من بازپرداخت کنید یا خرید اولیه ام را بازیابی کنید تا بتوانم بازی را تمام کنم.
واقعا این بازی را دوست دارم، اما فصل ها بسیار کوتاه هستند. من فقط فصل جدید را دانلود کردم و به معنای واقعی کلمه به مدت 3 دقیقه بازی کردم و این پایان فصل جدید بود. الان باید 7 روز دیگه صبر کنم. 😢
بازی خوب، گرافیک و کنترل عالی به امید آپدیت بعدی. کار عالیه🥂