(iOS) Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat kody glitch wszystko
Mar 7, 2022 3:30:18 GMT -5
Post by prombeltacase on Mar 7, 2022 3:30:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kody glitch wszystko ▞▞▞
▞▞▞ Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat 2022 version ▞▞▞
Ta gra jest bardzo, bardzo dobra
Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat Аркады ukcg
Zmusił mnie do kupowania rzeczy za prawdziwe pieniądze, więc nie, nie lubię tej gry
Niesamowite, prawie lepsze niż pierwsze
To do ssania, pierwsze odkurzanie, jest o wiele lepsze.
Dobrze
Rozgrywka jest fajna i jest typem, do którego można się przywiązać na chwilę, a przejście gry zajmie trochę czasu (nie w zły sposób) i nadal nie zauważyłem żadnych błędów lub części gry, które można wykorzystać. Sterowanie jest inne i często zapomina się, jak działa, i kończy się awarią i spalaniem "ŁANIA"
Ludzie powiecie mi jak tu się skręca!!!
Nie zagram w aplikację, która wymaga dostępu do moich kontaktów i całej historii życia. Odinstalowany.
Pistolety nawet nie strzelają
PIXEL PUZZLE COLLECTION ধাঁধা tcz
Zabawna gra. Instrukcje nie są łatwe. Chopper nie odwraca się z jakiegoś powodu.
To najlepsza gra w moim życiu
Cóż, nie zamierzam grać, jeśli będę musiał uzyskać dostęp do mojego konta Google, deleguję tę grę!
Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat Arcade tsym
To świetna gra, ale ma jedną z tych okropnych mechanizmów życia. Jeśli nie dasz im pieniędzy, możesz grać tylko tyle razy w określonym czasie. Gdyby było inaczej, byłoby to 5 gwiazdek.
Bardzo fajne
Chciałbym, żeby stare tło....nowe mnie nie uszczęśliwiało....a skórki wroga powinny być realistyczne
Popieram Dawida
To głupie, jak trzeba kupować amunicję i zdrowie, a kupowanie pieniędzy jest zbyt drogie
Jest tak źle, ponieważ nigdy nie pobierze smh, jestem na to wściekły.
yhf
Prawie skończyłem grę, zalogowałem się dzisiaj i zostałem zresetowany. Nie wspominając o zakupach, które zrobiłem, również zniknęły.
poziom ósmy. na serio. zapłać, jeśli chcesz wygrać
Dlaczego żołnierze naziemni nie mogą robić tego, co lubią prawdziwi żołnierze, zdobywać zapasy i bronić ognia, zamiast biegać jak szaleni ludzie
Polecam
Ja tak samo robię pisalem
Nawet dobra ale lvl 10 do męczarnia):
Problemy z kontrolowaniem i poruszanie się jest powolne, także w przypadku namierzania, gdy odlatują od pocisków, sterowanie nie reaguje
Dustoff Heli Rescue 2: Military Air Force Combat Arkada nbv
Wszystko jest doskonałe! Z wyjątkiem licznika GAZ! Rozgrywka jest niesamowita, ale gaz sprawia, że jest TAK NUDNY, rozumiem tę funkcję gazu, ale skróć ją. I oczywiście jest kilka błędów! Nadzieja na dalszy rozwój. Z góry dziękuję twórcom.
Ja od sitroksa
Gierka
Nie ładuje się. Próbowałem 5 razy załadować grę. Usunięto Przepraszamy
Dlaczego musieli dodawać amunicję? I tak szybko się wyczerpuje
Jak dla mnie to być więcej helikopterów i misji
ABCDEFGHIJKLMNOPQRSTU VWXYZ
Kiedy dotarłem do poziomów 8-10, potrzebuję 2 tys. Nas monet do kolejnych helikopterów, ale poziom 10 jest prawie niemożliwy do przejścia bez następnego helikoptera.
Naprawdę zabawne, ale robi się bardzo opóźnione, gdy idziesz do jaskiń, staje się trochę frustrujące.