Post by prombeltacase on Mar 7, 2022 3:24:18 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ MouseBot ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ MouseBot IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ мамят код повече токени ▞▞▞
▞▞▞ MouseBot 2022 version ▞▞▞
MouseBot Toiminta orsm
Не се отваря след монтаж
Доста е трудно, но това е добра игра и защо не промените живота си с екипа, който носите, когато имате различно облекло, иконата на живота има същото облекло
Изключително трудно да се контролират нивата. Необходимостта да харчите определени жетони за използване на контролни точки прави някои нива почти невъзможни... Не мога да повярвам, че купих неограничен живот в тази игра. Играта все още е невероятно почти невъзможна... Играя 24/7 и не бих прекарал времето си, опитвайки се да завърша този боклук... Не си губете времето, освен ако не сте готови да разлеете портфейла си на устройството си и все още прекарвате часове след часове, работейки за завършването на тази игра... Какво грабване на пари!
Израснах, играейки тази игра и току-що я открих след 7 години и е толкова страхотна, колкото си спомням.
Авто 5 звезди! Невероятно приложение за игра на сладка мишка, която можете да контролирате, е невероятно невероятно само за една игра, голямо благодаря на създателя на gamr!!@😉😊😁😀😃😄😆🙂☺🙄💎💎💎💎💎💎💎💎💎💎 🐭🐭🐭🐭🐀🐀🐀🚩до🏁🕯💡🔎🔬
Супер игра
Играта е фантастична! Единствената причина, поради която оценявам това като 1 звезда, е, че е изминала повече от година и не сте актуализирали и не сте дали нови нива! Надявам се, че можете да стигнете до това възможно най-скоро.
Тази игра е трудна, никой не може да надмине глава 3😤😡2/13/2021 Съжалявам, че се разписах преди месеци 😔 но някои хора могат да я победят, ако има професионалисти
Страхотна игра без грешки, котките са сладки, но си купих самолет и 20+ неща и не си взех джет раницата
Тази игра е игра като котка Марио и трябва да плащате за контролните точки... Сериозно?!
Това е Том и Джери, но под формата на наука и технология. обичам го
Добър функинг добър
Много обичам тази игра
Arcade Hunter: Sword, Gun, and Magic آرکید tam
Велика игра!!!
Suppppper лесна игра, но все пак страхотна и се забавлявах да играя. Иска ми се да има повече история и може би по-малко очевидни пътища? Все пак страхотна игра
Еха
Това е една от най-добрите офлайн игри.....трябва да изтеглите.....благодаря за създаването на такава страхотна игра...моля, направете още такива игри.
Какво има да се каже? Пристрастяване? да. Влизащ? да. Заслужава ли всеки един цент, вложен в него и повече? Наистина. Абсолютно.
Юсуф
Хубава е, но от доста време няма update-ти.
играта е готина, но завършваш, ботът не може да играе, трябва да изчакаш. котката е толкова сладка😂😂😂
MouseBot Acción hexz
Харесвам това много, много просто, лесно бих искал, ако има 20 света, а не 10, но е добре, обичам тази игра 💜
наистина е хубаво, защото е забавно!!!!!!!!
Много ми хареса играта, но завърших всички нива от нея. Беше ми много тъжно, изтрих гане и го изтеглих отново, за да я играя от първото ниво, тогава ми беше скучно Искам играта да има много нива Не бях доволен 😾😾 😾😾😾
Тати игра
Толкова добра игра, имам я и на моя iPad, имам всички нива в играта, но последното ниво на boss kitty е МНОГО трудно...
Невъзможно за залагане
Толкова забавно.....но има един проблем, когато завършите станция 10, няма повече нива
Не е лоша концепция, но наистина не харесвам контролите. Защо не можете да използвате джойстик вместо стрелки, което затруднява управлението и други подобни? Доста е досадно, че дори не можах да мина причината за урока, ако е така. Въпреки че играта не е толкова лоша, но ако имаше начин да се програмира за по-добри контроли, това би било чудесно.
Много добре
Някак си е смешно
Статистика над 8
Играта е УЖАСНА. Когато го инсталирах, ми изпрати някакъв код за грешка (125...) След това играта просто полудя. Нямаше нищо на началния екран. Анимацията беше там, но нямаше бутони (например игра и т.н.) Така че трябваше да натисна всяка част от екрана, за да играя. Моля, ако можете да го поправите.
Доста забавна игра, това, което би било страхотно, е мултиплейър като: играчът може да се присъедини към сървър и ако стигне до края, печели
Тази игра е боклук, не ми позволява да играя