Post by prombeltacase on Mar 7, 2022 3:21:14 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Shopping Mall Girl: Style Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ podvádí nekonečné zlato ▞▞▞
▞▞▞ Shopping Mall Girl: Style Game 2022 version ▞▞▞
hra je velmi zábavná a je v ní spousta věcí, které ypu umí. Reson, který jsem dal 3 hvězdám, je proto, že má spoustu reklam, ale ostatní jsou zábavné.
.ega cool hra doporucuji
Tato hra je dobrá jakorát že tam jsou ty obchoďáky některý zavřený a aby jsi jsi je odemkli musí zaplatit opravdovými penězi ale jinak dobrá hra doporučuji !
Prosím lichá PLNÁ verze ZDARMA
Nemám co dodat.
Tohle není dobrá hra, protože mnoho úžasných úrovní je zamčených a když hrajeme tuto hru tak napoprvé, donutí mě to odejít, ale po čase mě to začne nudit, nakonec chci jen říct, že mnoho úrovní je zamčených a nic
shopping mall girl je velmi pěkná hra, kterou jsem zažil, je mi pouhých 10 let a věřím, že každá dívka, která má ráda nakupování a procházky po rampě, by měla hrát, protože nás učí o trendech, které se odehrávají v našem každodenním životě. ještě jedna hra, která se mi hodně líbí, a to je bohatá holka z nákupního centra a užijte si tuto hru, jak jen můžete
Hru jsu našla a byla docela dobrá
Hra je super Doporučuji! Je to fakt viborna hra ten kdo si ji stáhne je šťastný je nej a proto dávám 5Hvezdicek
Je to dobrá hra, ale. Mnoho věcí je zamčeno, jako je lázeňský účes atd.
Shopping Mall Girl: Style Game የተለመደ frr
Je to velmi příjemná hra, ale některé věci nejsou otevřené Prosím, otevřete, že když otevřete všechny věci, dám vám 5 hvězdiček, jinak budete mít 2 hvězdičky
Tuto hru bych ohodnotil nádhernými 5 hvězdičkami...KDYBY MĚ VLASTNĚ NECHALA HRÁT!! Vážně, po dokončení instalace jsem otevřel aplikaci a uvízl jsem na obrazovce s tlačítkem přehrávání! Takže jsem si vlastně nikdy nemusel hrát a oblékat si žádné oblečení, nemusel jsem dělat NIC Z TOHO! Takže místo toho hodnotím hroznou 1 hvězdičkou. Tuto hru absolutně NENÁVIDÍM!!!! NEINSTALUJTE TUTO APLIKACI MYSLÍM TO VÁŽNĚ!!!! 😈😠😤😣😬🙅😾💔👎👎👎👎👎
Je to úžasné!! dostanete se do stylu a pak se dostanete na PROCHÁZKU PO RUNWAY!! Je to úžasné, doporučuji vám stáhnout si tuto úžasnou aplikaci!!! PS: Taky tu není moc reklam. Příjemnou zábavu HRANÍ!!!!
Dobry ale ten obchod kde si skousi obleceni by mel byt otevren porat
Líbí se mi tato hra 👌, ale dávám 2 hvězdičky bcoz obchody a mnoho položek je zavřených 🥱
Tuto aplikaci jsem zkusil použít třikrát. pokaždé, když jsem nemohl ani stisknout první tlačítko pro dárek!😤 Tohle mi NIKDY neudělala hra od Coco!😤
Neposlouchej te ostatní je to kravina maximálně pro mimina😊
Při prvním stažení se to nenačte, načítání trvá dlouho 😡😤
Mohlo by být vlasy trošku trošku mě to štve ale jinak je to super hra doporučuju 😁
tato aplikace je dobrá, ale většina obchodů ve hře je zamčená, měli bychom je koupit za skutečné peníze, když jdeme do jiných obchodů, musíme vidět video na nějakých 30 sekund ztráta času hrajeme hru jen pro zábavu nemůžeme za to utrácet peníze
Pěkná hra, existuje tolik šatů, že si ji můžeme koupit a je tu pěkný osobní obchod, ale mám stížnost na osobní obchod v tom obchodě je vlákno a musíme vlákno přetáhnout, ale pouze jednou můžeme přetáhnout znovu poté 5 hodin nemůžeme přetáhnout, takže prosím vezměte moji stížnost ve svých oznámeních posílejte toto je pouze moje stížnost, všechny jsou v této hře dobré, takže toto je pouze moje zpětná vazba a kdo vymyslel tuto hru, jsou skvělí a nečtou komentáře těchto lidí kteří říkají, že tato hra není hezká wow, jaká úžasná hra, tak krásná hra, díky těm, kteří tuto hru vymysleli
Obrázek, který je uveden výše, není pravdivý a mnoho možností není otevřených, některé z funkcí uvedených výše nejsou pravdivé a šaty jsou dobré, ale mnoho možností není dostupných a proč tato hra obsahuje 105 MB, nevím Nevěděl jsem, moc možností tam není, ale hra obsahuje sto pět MB, to není fér, hra má 105, ale možnosti nejsou k dispozici, zkuste to a za pár dní tuto hru odinstalujete, vylepšete prosím chyby , nestahoval jsem, ale stahovala moje sestra.
Je to velmi dobrá hra na hraní a je velmi dobrá pro děti, děti, dívky, chlapce a také dospělé, dospívající.
My Talking Tom Εύκολα fai
pěkná hra, obvykle se to instaluje miluji tuto hru, v této hře je více úrovní a jejich kosmetička získala úroveň krásy, bylo to velmi pěkné
Dala jsem to nejhnusnější oblečení a ono mi to dal na první místo💜💜💜💜💜💜😍😍💜💜💜💜💜💜💜💜
je to dobrá hra, ale pokud je make-up zdarma, tak se z toho stane super dobrá hra plzz
Dobré.
Je to krásná hra, ale prohrajete v konkurenci a mnoho míst je zamčených a nemůžete napsat své jméno
je jedna z nejlepších her😄😄😄😄😄😄😄
Девчонка в магазине Казуальные urv
Nesnáším tuto hru. Je pár věcí, které jsem na této hře nenáviděl. 1. Musím platit skutečné peníze za šaty a další položky. 2. Mezi tím je 100 000 addů. 3. Jak mohou děti jako já platit skutečné peníze. Pokud instalujete tuto hru, doporučuji vám tuto aplikaci neinstalovat, je to jen ztráta dat, času a peněz. 😡😬😠
Ne moc dobré! Coca se vždy umístí na poslední pozici, i když máte dobrý smysl pro oblékání😐😈
Je to supr
Je to skvělá hra pro trávení volného času. Ti, kteří říkají, že tato hra ukazuje příliš mnoho, pro ně dodávají, aby si ponechali své Wi-Fi nebo připojení k internetu
Tu hru prostě nesnáším. Není to tak, jak je to zobrazeno na snímcích a na druhou stranu musíte dát skutečné peníze, abyste odemkli plnou verzi. 😡😡😡😠😠😠
Toto je dobrá hra a jedna z vynikajících prací, které jsem s touto hrou hrál za tolik let, kdy prodej a boj o poslední položku jsou skvělé, soutěž také dobrá.
Pořád se mi stává, že končím na třetím místě i když mám hezké oblečení. Nechápu to. Máte tam zřejmě nějakou chybu, prosím opravte to.
PRO BOHA!!! Nejlepší nákupní hra, jakou jsem kdy hrál..a toto je moje jedna z nejlepších her a rád ji hraji Tu hru si zamiluji, ale měli byste ji trochu rozvinout.....❤️❤️
Tohle je pěkná hra. Toto je velmi krásná hra. Tolik panenek. Líbí se mi tato hra. Mám 5 hvězdiček. Tolik přidává. Tolik šatů. Dobře ahoj.
velmi dobré, také velmi stylové, miluji realistický make-up, ale nemohu odemknout ostatní obchody, takže tomu nedám 5/5
tato hra je super, ale všechno dobré oblečení je zamčené, proto jsem hru odinstaloval
Min
Toto je velmi zábavná hra, a pokud si myslím, že tyto šaty jsou nejlepší pro soutěž stylu, tak se podívejte na jeden malý doplněk a vezměte si, že šaty vás dostanou, a tak tuto hru miluji.
Miluji tuto hru, protože obsahuje velmi krásné šaty pro model a všechny věci byly odemčeny. Je to velmi pěkná hra pro dívky.
Protože se to nikdy nenačte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!😫
Miluju hru, ale problém je v tom, že jsou tam dvě reklamy, které se mi nelíbí, a šaty Somanx jsou zamčené. Pokud tam žádná reklama nebude, bude to zábava, takže dávám 2 hvězdičky, je to tak špatné😡😾🤪😬☹️🤮😤
Skvělá hra moc se mi líbí už jsem vyhrála asi 50 krát a mám 10598 korun.
To je pěkná aplikace ...ale jeden problém je, že kadeřnictví,za za,sportive a městské obchody jsou zamčené😢. Které jsou tam odemčené, musel jsem koupit všechno. Teď mě začíná nudit opakovat ty outfity. Odemkněte prosím za za, sportovní a městské obchody nebo odemkněte oblečení, které jsou v odemykacím obchodě...prosím😊🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😊
Velmi pěkná hra, kterou miluji od dětství💐💐
Myslela jsem že to bude lepší
Shopping Mall Girl: Style Game Fritidsspill sbxs