Post by prombeltacase on Mar 7, 2022 3:18:13 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ 60 Seconds! Reatomized ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ 60 Seconds! Reatomized IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ bir çox qiymətli daşları aldadır ▞▞▞
▞▞▞ 60 Seconds! Reatomized 2022 version ▞▞▞
Bu zəhmlidir və mən təkmilləşdirilmiş keyfiyyəti həqiqətən sevirəm. Məni diqqətə çatdıran yeganə şey, səslərin menyu dəyişiklikləri və buna bənzər şeylər üçün bir qədər tez çalmasıdır. Mən bunun bir səhv ola biləcəyinə inanıram. Əks halda, gözəl iş!
Orijinal yaxşı işləyir, lakin bu remaster sadəcə işləmir. Mavi 60 saniyəlik yenidən atomlaşdırılmış ekrana çatana qədər çox gecikir, sonra çökür. Bunu düzəldəcəklərinə şübhə edirəm, onlar hələ də 1 nömrəli şikayət olan pis təmizləyici nəzarətləri düzəltməyiblər... İmkanım olsa, bu qeyri-funksional oyunun pulunu qaytarardım.
Yaxşı
Təmizləmə üçün idarəetmələr bir az çətin olsa da, yenə də yaxşıdır və qazanmaq olduqca çətindir, lakin çətin bir macəraya hazırsınızsa, bunun üçün gedin.
Mən bu oyunu çox sevirəm 10/10 tövsiyə edirəm. çətinliklərdən papaqlardan necə istifadə edə biləcəyinizi sevirsiniz.
60 Seconds! Reatomized Phiêu lưu iinw
Möhtəşəm oyun, lakin zibil idarəetmələri ləngdir. Yaşıl elementi götürməzdən əvvəl 3 və ya 4 dəfə klikləməliyəm. Bu yaxşılaşdırılsaydı, mən 5 qiymətləndirərdim
Yaxşı, mən sizə fasilə verirəm, çünki bu, təxminən bir həftə əvvəl buraxılıb. Bununla belə, mən də getməyəcəyəm, çünki hər bir digər cihaz təxminən bir ildir bu oyuna sahibdir. Məsələlər sadədir. Təmizləmə sərtdir. Joystik sizinlə işləməyi sevmir, bəlkə ox düymələri üçün seçim qoyursunuz? Həm də əşyalara toxunmaq zəhlətökəndir. Oyun sizinlə işləməyi sevmir. Toplama üsulunuzu təkmilləşdirməyə diqqət yetirin. Hamısı budur. Uğurlar.
bu pisdir, mənə oynamağa icazə verin!!! düzəldin plz
Çox yaxşı oyun
Yaxşı oyun amma joystickin yaxşı işləməməsi məni əsəbiləşdirir və yüksək yaddaşa malik olmağıma baxmayaraq bir ton gecikirəm. 60 saniyədən daha çətin, çünki zibilin təmizlənməsi mümkün deyil. Bir az məyus oldum, amma ümid edirəm ki, çətinliyi aradan qaldıracaqlar.
Hər hansı səbəbdən mən əsas oyuna sahib olduğum kompüterdə deyil, mobildə yenidən atomizasiya etməyə qərar verdim. Bunun yaxşı qərar olduğunu deyə bilmərəm. Əşyaları toplamaq istəyərkən səliqəsiz xarakter nəzarəti və ümumi cavabsızlıq bunu burada əsəbi, oyun işinə çevirir...
Mən bu oyunu çox sevirəm
Yaxşı oyun, lakin sağ qalmağınız üçün vacib olan əşyaları götürməyə çalışdığınız zaman, hətta simvollar və elementlər yaşıl rənglə vurğulansa belə, bu, çox reaksiya vermir, yəni onu götürmək üçün toxuna bilərsiniz, hələ də sizi seçməyə çalışdığınız 60 saniyə vaxt itirməyə məcbur etmir. sadəcə edə bilməyəcəyiniz elementləri düzəldin.. zəhmət olmasa tərtibatçı bu barədə bir şey edin, məncə, bu işə sərf etdiyiniz bütün səylər böyük problemdir..
cox yaxsi oyundur menim cox sevirem
çox yavaş məni qovmağa davam edir onu silməyə cəhd etdim, amma dediyinə görə pulu geri almadım, həmçinin joystiklər də işləmir
heyrətamiz oyunun yeganə problemi odur ki, MƏN BUNKERDƏ TUTULANDA OYUNUM QOĞULUR
Bu oyun işləməyəcək
tamam
Əvvəlki oyunda olduğu kimi, başlanğıcda idarəetmələr şeytanidir, istifadə etmək qeyri-mümkündür.
Oyunu belə oynaya bilmirəm, real oyundan başqa hər şey yüklənir, pul itkisi
Www!
klaviatura nəzarətçiləri və ya nəzarətçi lazımdır
60 Seconds! Reatomized Sarguzasht okn
Möhtəşəm remaster, lakin fizikanı təmizləyərkən sürüşkən və çətin görünə bilər. apocolypse rejimində təmizləyici hissəni yenilədiyiniz zaman ona 5 verə bilərsiniz!
Yaxşı, amma heç bir səbəb olmadan xəstələnirlər
Mən bu proqrama nifrət edirəm, bu proqramın pulunu qaytara bilsəm, oynamağa icazə vermirdim, daha çox pulu geri qaytarardım, sadəcə demək istəyirəm ki, bu proqramı alma, buna dəyməz.
😾😾😾
Mən oyuna daxil olanda oyun hətta düzgün yüklənmir, sadəcə qara ekrandır və heç nə baş vermir
Bu çox ƏYLƏNİR!!!!
Yeni oyuna başlayan kimi "son" və "hazırda təhlükəsiz" deyir, sonra məni menyuya qaytarır.
Çox ləngiyir, parametrlərdə keyfiyyəti dəyişmək imkanı yoxdur, həmçinin pul qaytarılmır
Yükləmək üçün çox yavaş və ilk ekranda bir neçə saniyədən sonra məni qovdu, Pul israfı. Amma dostumun onu oynadığını gördüm və mənə oynamağa icazə verdilər və bu, çox gözəl idi, çox əyləncəli idi, amma yavaş etməməyinizi istərdim
Mən buna 3 verdim, çünki joystik bir kompüterə nəzarət etmək çox çətindir & amp; mobil də oyun oynamağa çalışarkən yüklənməsi uzun müddət tələb edir.
BU OYUNU PUL ALMAĞA DƏYƏR!!! BU OYUNU SEVİRƏM!!
Hətta yüklənməyəcək, hər dəfə açanda başlıq ekranı görünür, sonra isə sadəcə qara olur.
Əla oyun. Yeganə problemim odur ki, mən sizin təchizat topladığınız rejimi edə bilmirəm, çünki əşyaları mobil telefonda götürmək çox vaxt aparır.
Oyun rejiminə yüklədiyiniz zaman bu, sizi əsas ekrana keçməyə məcbur edir
성디펜스RPG:궁수키우기 Стратегије uwg
Mən indi təxminən yarım saat oynamağa çalışmışam və əvvəlcə donmağa davam edir, oyuna yükləyəndə gecikir, sonra macəraya başlamaq istəyəndə donur, sonra təxminən 2 dəqiqə sonra işləməyi dayandırdığını bildirir, onlar gələnə qədər bunu almağı məsləhət görmürəm. bunu düzəldin.
Möhtəşəmdir 😎😎
Hər dəfə çökür