Post by prombeltacase on Mar 7, 2022 3:15:12 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Knock-Knock ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Knock-Knock IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ cheat code neomejen vir ▞▞▞
▞▞▞ Knock-Knock 2022 version ▞▞▞
Neverjetna psihološka grozljivka! Eno vprašanje, kako zapustiti igro?
Zapre se ob zavrnitvi povezave z igrami Google Play na mojem Galaxy 7. Igre povežem šele, ko se počutim udobno, jih bom dejansko igral. Škoda, tale je izgledalo zanimivo...
Toda zakaj za predvajanje zahteva stalno povezavo WiFi? Se ne da igrati brez povezave? Razen da! Odlična igra
Psihološki triler, ki vas bo popeljal globoko v temen, prestrašen um ubogega, nemočnega človeka, ki se trudi najti že dolgo izgubljeno razumnost. Paranoja, nespečnost in shizofrenija mučijo tega puščavnika do raztrganih robov resničnosti. Igra vas bo pustila spraševati, kaj je resnično in kaj ne.
Igra je ok, kontrole pa so grozne. Stanovalca je bilo težko premakniti in stanovalec se zlahka poškoduje... Faktor zabave pokvarijo kontrole, tako prijazno popravite... Faktor prestrašenosti še vedno ni tako dober za igro grozljivk...
Všeč mi je ta igra, vredno jo je kupiti za vaš Android
Knock-Knock የሚና ጨዋታዎች mej
Bi ji dal 5 zvezdic, vendar se ta igra sesuje takoj, ko jo naložite ... moral bi najprej prebrati ocene, preden jo kupite. Potrebujem vračilo!!!
Čudovita umetnina, navdušujoča zgodba.
Sovražim to aplikacijo, ker preprosto ne morem odpreti te aplikacije. Ta program se vedno uniči! Nikoli ne kupujte te aplikacije!!!!
Z igro, ki jo je zdaj mogoče igrati, ponovno pride na misel olajšanje. Ampak ne morem si pomagati, da ne bi opazil, da je njihovo zvočno popačenje na začetku igre in da se je glasba na začetku filma nekoliko spremenila.
Endless Fables: The Minotaur's Curse Kalandjátékok pew
Ena mojih najljubših iger zdaj: edinstvena, zanimiva in globoko grozljiva.
lepo nadrealno delo
Izgleda kot kul igra, samo se zruši, preden se sploh začne. Prosim popravite!
Ta igra mi bo vedno najljubša. :-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):-):- ):-):-):-):-):-)
Najboljša igra za prehod na telefon. Kontrole, občutki, celo zvoki slušalk se skoraj popolnoma ujemajo z različico za računalnik.
ko sem prvič dobil to igro, mi je bila všeč, zdaj pa ne bo delovala na mojem telefonu? se na silo zapre in nato začne "iskati vire za prenos." Všeč mi je ta igra, popravite to napako. Imam Samsung Alpha.
Na začetku me je bilo strah vsega, toda ko izgubiš obremenitev, začneš poskušati premalo razumeti radovedno in odlično zgodbo
samo groza iščem vzdušje postavitev je čudovita
Ne morem odpreti prvih vrat. Piše tapnite za odpiranje, vendar ne naredi nič. Škoda denarja.
Igra in zgodba se popolnoma prilegata. Toda strela zgoraj (njegova razumnost) hitro zmanjka ... Prosim, naj traja dlje, da bom lahko nadaljeval svojo zadnjo noč in hvala!
Ta igra je dobra na računalniku, vendar se iz nekega razloga kar naprej zapira, ko začnem igro tukaj. Tako sem ga vrnil.
Igra preveč močno deluje na meni. Vedno sem se bojil hororov, a tu malo tega, kar je strašno, tako še in malo pozorno, da delam(ja razumem, kaj prej vsega tako in zamišljeno). No ideja in besedilo v igri zelo dobre razrabe ipl, tako da postavim to razen 5 ne morem.
Zruši se v glavnem meniju.
Za AWSOME 4U
Všeč mi je bilo to igranje na PC-ju, všeč mi je bilo tudi tukaj. Še naprej se zruši takoj, ko se naloži, komaj prebijem prvo prizorišče :^(
Gozd se ne nalaga. Na prehodih naprej ali nazaj lahko vidi samo za kratko sekundo. Izgubil sem se v megli, ker se nič ni prikazovalo in ni bilo mogoče nikamor nadaljevati.
Ne deluje na PIXEL 2 XL na androidu OREO 8.1
Tukaj je igra, ki si je ne zaslužite za manj denarja, kot bi morali zanjo plačati. Izkoristite to kratko jasnost, preden ponovno vzpostavite status quo, tako da se pritožite nad Duhom v Spelunkyju ali rečete "faktor zabave" z ravnim obrazom.
Njena zabavna igra ) vredna!
Zelo grozljivo
Čudovita nadrealistična pustolovščina! Še vedno verjetno najbolj nenavadna igra, kar sem jih kdaj igral!
Nenehno se zruši takoj po zagonu nove igre
Edinstveno vzdušje, popolnoma me posrka vase... poleg tega se počutim čudno miren, ko ga nekaj časa igram. To igrajte samo ponoči s slušalkami.
Poskušam igrati na one plus 3T, vendar se zruši, ko pride na naslovni zaslon.
Odlično je